Super User

Super User

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pályázat

Published in Blog

 

A tiszafüredi MODISTO Kft. a TFC-1.1.1-2017 Panziók fejlesztése - Kisfaludy Szálláshely fejlesztési konstrukció keretében 70%-os támogatási intenzitás mellett összesen 52 500 000 forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt megvalósítása 2019.02.25-én kezdődött és 2020.08.24. napján fejeződött be. A projekt azonosítószáma TFC-1.1.1-2017-2018-00280, a támogatott projekt címe, A tiszafüredi Route 33 motel fejlesztése.

A fejlesztés célja a panzió felújítása illetve bővítése volt. A felújítás fogalma már egy ideje megfogalmazódott a panzió vezetőjének fejében, melynek anyagi forrása sikeres pályázatot követően Európai Uniós forrásból vált biztosítottá. Az épületen kialakítandó napelemes technológiával pedig energiahatékonyságra törekedtek, mely jelentősen hozzájárult a környezetvédelemhez.

A panzió a felújítás folyamán 6 apartmannal bővült. Az emeleti részen kialakításra került egy közös konyha valamint mosókonyha, a földszinti részen pedig teljes körűen felújításra került a konyha illetve az ebédlő. A földszinten kialakításra került egy közösségi helyiség is, melyben található billiárdasztal, csocsó illetve darts. A kis gyerekes családoknak is kedvezve játszósarok került kialakításra. Minden apartman saját terasszal várja a pihenni vágyókat. Az udvaron térkövezett parkoló várja a kocsival érkezőket. Azoknak, pedig akik sportolni szeretnének, biciklitároló illetve kölcsönző található a földszinti teraszon. A panzió egész területe kamerával megfigyelt.

A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében Magyarország Kormánya támogatásával valósult meg.”

A projektről további információt a www.kisfaludyprogram.hu oldalon olvashatnak.”

 

More
Subscribe to this RSS feed
×

Log in

×

Iratkozzon fel!

Értesüljön első kézből legújabb ajánlatainkról.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.